Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav stroj

Perišić objavom raspametio navijače Hajduka: Poslao znakovitu poruku s Poljuda

Ivan Perišić naporno trenira svaki dan kako bi se što prije vratio nogometu.

Ivan Perišić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Bliži se trenutak kada će Ivan Perišić debitirati za Hajduk u službenoj utakmici.

Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti, koji je kao 17-godišnjak otišao s Poljuda s tek nekoliko nastupa za seniore u prijateljskim dvobojima, vratio se ove zime sa željom da pomogne voljenom klubu da poslije dugih 19 godina čekanja osvoji naslov prvaka.

Više od godinu dana trajala je kampanja Hajdukovih navijača "Perišiću, vrime je" koja je u siječnju uspješno okončana time što je Ivan došao na posudbu iz Tottenhama i usput dogovorio suradnju s Hajdukom i za iduću sezonu.

Ivan Perišić Perišićev plan za povratak: Može li pomoći Hajduku već protiv Dinama i biti odlučan faktor u utrci za prvaka? divider

Zbog teške ozljede koja ga je zadesila prošlog rujna (puknuće prednjih križnih ligamenata desnog koljena) Perišić nije mogao odmah pomoći Hajduku, ali taj dana kada će obući bijeli dres s brojem četiri sve je bliže, što nagovještava i sam Ivan preko društvenih mreža.

Sada je na Intagramu objavio s video s glavnog terena Poljuda gdje trenira sam, s loptom u nogama i pritom dok trči s loptom mijenja smjer kretanja, što je bila jedna od glavnih odrednica uspješnog oporavka.

Perišić je u objavi poručio: "Svi na Poljud. U subotu na najjače, vidimo se. HŽV!"

Usput se čuju i taktovi hita "Unstoppable".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider