Nakon proteklog vikenda u talijanskoj Serie A, koja je možda i najpoznatija po smjenama trenera u najjačim ligama današnjice, nije bilo otkaza na trenerskim klupama. No otkaz je dobio "stručni" komentator televizijske emisije TopCalcio24 - Luciano Passirani.

Vremešni gospodin u potpunosti se pogubio kada je pričao o Romelu Lukakuu, snažnom belgijskom napadaču koji je ovog ljeta pojačao redove Intera, trenutačno vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

"Ne vidim igrača sličnog Lukakuu ni u jednom talijanskom klubu. On je jedan od najsnažnijih napadača koje sam ikada vidio. Dvostruko je snažniji od Duvana Zapate iz Atalante. To je tip napadača koji zabija pogotke i vuče svoju momčad", rekao je Passirani, pa šokirao javnost.

"Ako iziđe jedan na jedan s igračem, ovaj je mrtav. Jedini način da zaustavite Lukakua jest da mu date 10 banana da ih pojede."

Passirani se nedugo nakon toga ispričao uz napomenu da je pokušao biti duhovit, no urednik programa Fabio Ravezzani nije imao razumijevanja za tako nešto.

"On se više nikada neće pojaviti na našoj televiziji. Njegov komentar zaslužuje ozbiljne posljedice", kazao je Ravezzani.