Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nije mi se sve svidjelo"

Nakon velikog preokreta igrači ispred bolnice pjevali teško bolesnom treneru Mihajloviću

Sinišu Mihajlovića dočekalo je lijepo iznenađenje u večernjim satima, nakon što je njegova momčad kreirala preokret na gostovanju.

Siniša Mihajlović (Screen shot Twitter)

Nakon što je vodio prve dvije utakmice u novoj sezoni Serie A, Siniša Mihajlović nije mogao biti prisutan na susretu 3. kola, u kojoj je Bologna slavila s 4:3 kod Brescije. Mihajlović se liječi od opake bolesti (leukemije) i nema dopuštenje putovati na gostovanja.

Bologna je pobjedom izbila na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, zbog čega momčad i navijači mogu biti jako ponosni, iako je iza nas još nepotpuno treće kolo.

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) BBB-i pripremaju veliko iznenađenje: Obljetnica čuvene "otimačine" i ispraćaja u pratnji oklopnih vozila divider

Na povratku s gostovanja autobus koji je prevozio igrače Bologne zaustavio se kod bolnice u kojoj se liječi legendarni srbijanski nogometaš. Igrači su izišli, došli ispod prozora i zapjevali svom strategu. Ubrzo ih je utišala medicinska sestra, a onda je progovorio i Siniša.

"Nisam to očekivao. Hvala vam. Razgovarat ćemo u srijedu o utakmici jer mi se nije sve svidjelo."

Maradona (Screenshot) Emotivni "vrtuljak" Maradone u porazu na debiju, "prodao tunel" nesuđenom Vatrenom divider

Nakon susreta napadač Bologne Rodrigo Palacio otkrio je da su se u poluvremenu, kada je Bologna gubila 3:1, čuli s Mihajlovićem, koji je bio bijesan.

"Bio je bijesan na nas. Osjetili smo njegovu prisutnost i njegov mentalitet, pa smo to pokušali prenijeti na travnjak u nastavku. Zahvaljujući njemu odigrali smo tako u nastavku."

Mihajlović se nalazi u drugoj fazi kemoterapije i njegovo fizičko prisustvo na treninzima svedeno je na minimum kako bi fizički bio što spremniji za tretmane.

Cristiano Ronaldo (Screenshot) Ronaldo se slomio pred kamerom kad su mu pokazali snimku: ''Otkud vam to? Nikad to nisam vidio'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider