Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
emotivni diego

Emotivni "vrtuljak" Maradone u porazu na debiju, "prodao tunel" nesuđenom Vatrenom

Diego Maradona debitirao je na klupi Gimnasije i upisao poraz.

Maradona (Screenshot)

Legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona debitirao je porazom na klupi Gimnasije y Esgrime u susretu 6. kola tamošnjeg prvenstva. Gimnasia je poražena kod kuće od Racing Cluba s 2:1, nakon čega je ostala posljednja na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom.

Maradona je bio u centru pažnje prije, tijekom i nakon susreta, pa je tako njegov "vrtuljak" emocija postao popularan video na društvenim mrežama. Gimnasia je poravnala rezultat na 1:1 u 52. minuti susreta, a onda je samo 90 sekundi kasnije primila gol koji se pokazao i konačnim.

Cristiano Ronaldo (Screenshot) Ronaldo se slomio pred kamerom kad su mu pokazali snimku: ''Otkud vam to? Nikad to nisam vidio'' divider

Maradona je vrlo emotivno proslavio prvi gol na klupi Gimnasije, a potom u nevjerici reagirao nakon što je njegova momčad primila novi pogodak.

Trenutak koji je možda posebno zanimljiv nama vezan je za bivšeg potencijalnog hrvatskog reprezentativca Darija Cvitanicha, koji danas igra za Racing Club. U jednom trenutku susreta lopta je išla prema aut-liniji, Maradona ju je sustigao i isprve vratio prema travnjaku.

Loptu je, namjerno ili nenamjerno, gurnuo kroz noge Cvitanichu, koji je nastavio trčati prema Maradoni kako bi se izgrlio s legendom Argentine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider