Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zidane mu vjeruje

Novi obrat u slučaju Modrić: "Nepoznata" klauzula u ugovoru odlučila njegovu sudbinu

Snovi milanskog Intera da će ovog ljeta dovesti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije ponovno padaju u vodu.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako se dosta špekuliralo o njegovu odlasku iz Real Madrida, pa mu je čak i dio navijača okrenuo leđa, Luka Modrić ostaje u Kraljevskom klubu i dobiva novi ugovor. Točnije, bit će to produženje aktualnog ugovora za godinu dana, tako da će mu novi trajati do ljeta 2021. godine.

Zidane mu vjeruje i želi ga u momčadi

U nadolazećim danima Modrić će i službeno potpisati novi ugovor, koji je posljedica klauzule iz "starog" ugovora, u kojem je stajalo da će klub produljiti suradnju s igračem ako osvoji Zlatnu loptu. Vjerojatno je malo tko očekivao kada je stavljao tu klauzulu u ugovor da će upravo na temelju nje hrvatski kapetan zaraditi dodatnu godinu ugovora s Realom.

Prema pisanju Marce, hrvatski reprezentativac ima maksimalno povjerenje trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea te će napraviti sve što je u njegovoj moći da se vrati na razinu na kojoj je bio prošle sezone i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Modrić će se tako priključiti Toniju Kroosu, kojem je Real također produljio ugovor ovog tjedna, iako se očekivalo da će biti jedan od onih koji odlazi iz kluba.

Uspjeh na SP-u jako utjecao na formu hrvatskog kapetana

Modrić je odigrao svoju sedmu sezonu u Madridu nakon što se, kako je ranije sam rekao, vratio iscrpljen psihički i fizički sa Svjetskog prvenstva, na kojem je igrao u finalu za Hrvatsku.

Jedanaesterci s Danskom u osmini finala i Rusijom u četvrtfinalu, produžetak s Engleskom u polufinalu te poraz u finalu od Francuske, kao i naknadno dobivanje nagrade za najboljeg nogometaša svijeta, i emotivno su ispraznili "desetku" Real Madrida.

Real Madrid ispao je u polufinalu kupa od Barcelone te osmini finala Lige prvaka od Ajaxa. Prošlo ljeto porazio ga je gradski rival Atlético u europskom superkupu.

Anketa među navijačima Real Madrida (Screenshot AS) Velika anketa među navijačima Reala: Sve više njih želi odlazak Luke Modrića divider

Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić ne želi ovako završiti karijeru u Realu, ali jedna druga zvijezda nema takvu privilegiju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider