Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želja za ''osvetom''

Modrić ne želi ovako završiti karijeru u Realu, ali jedna druga zvijezda nema takvu privilegiju

Luka Modrić nema dobru sezonu u Realu i sigurno ne namjerava završiti svoju madridsku kampanju s gorkim okusom.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić ima želju vratiti se u dresu Reala i sljedeće sezone te pokazati navijačima kako je ovo bila samo loša godina. Zinedine Zidane trenutno računa na njega, ali morat će pokazati više na terenu i nositi se s potencijalnom konkurencijom, piše španjolska Marca.

Istina je da bez ikakve sumnje još uvijek može doprinijeti na terenu, ali ovaj put se cijela momčad našla u krizi te je nedostajalo više kvalitete za uzeti kakav trofej. Ali izbor hrvatskog veznjaka je jasan, ostati i osmu sezonu u Realu.

Modriću je jasno da ne može završiti svoj boravak u Realu s gorkim okusom koji je ostavila ova sezona. On i dalje vjeruje svom nogometu i nogometu svojih suigrača. No, ovo ljeto bit će drugačije po pitanju transferne politike Reala. Zidane je već najavio rekonstrukciju momčadi.

Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Modrić opet na udaru: Zidane sumnja u hrvatskog kapetana i želi zamjenu divider

Uz to, ovo ljeto nema velikog reprezentativnog natjecanja pa će Modrić imati i normalan odmor uoči nove sezone te priliku da starta od početka priprema.

Doduše, neki njegovi suigrači ne mogu biti tako sigurni u svoju budućnost, a jedan od njih je i španjolski veznjak Isco. Postoje sumnje zbog čudne uloge koju je odigrao ove sezone. Mnogi sumnjaju. No zadnju riječ će imati Zidane.

Real si ne može dopustiti da samo tako izgubi nekog igrača s potencijalom, ali isto tako ne može dugo trpjeti nekoga tko nije u stanju igrati na visokom nivou. To je tako u Realu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider