Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osmorica već otpisanih

Velika anketa među navijačima Reala: Sve više njih želi odlazak Luke Modrića

Preko pet milijuna navijača glasalo je u anketi tko bi trebao napustiti, a tko ostati u Real Madridu iduće sezone.

Anketa među navijačima Real Madrida (Screenshot AS)

Po završetku sezone u Španjolskoj, madridski dnevnik list AS napravio je anketu među navijačima vezanu za Real Madrid. Pitanje je bilo vrlo jednostavno: "Tko mora otići, a tko ostati iduće sezone u Real Madridu?". Navijači su glasali za sve igrače u prvoj momčadi, a u anketi je sudjelovalo sveukupno više od pet milijuna osoba.

Ono što je nama zanimljivo je hrvatski kapetan Luka Modrić. On više nije toliki miljenik madridske publike, jer čak 37 posto navijača želi njegov odlazak. Podsjetimo, riječ je o igraču koji je ove godine proglašen za najboljeg igrača svijeta, te igraču koji je pokupio većinu individualnih nagrada za nevjerojatnu 2018. godinu.

Navijači su jasno dali do znanja kojih se osam igrača definitivno žele riješiti, a zanimljivo da je jedan od njih i sin trenera Zinedinea Zidanea - Luca. Čak 72 posto navijača bi ga htjelo vidjeti na izlaznim vratima. Možda i najveća iznenađenja su želje za odlaskom Marcela i Isca. Za odlaskom Španjolca čezne 69 posto ispitanika, dok za odlaskom Marcela njih 67 posto.

Osim njih preko 50 posto glasova za odlaskom iz kluba dobili su Gareth Bale (91), Ceballos (70), Mariano Diaz (76), Jesus Vallejo (64) i Toni Kroos (64), koji je u ponedjeljak produljio vjernost s madridskim klubom.

Igrači koji su u očima navijača sigurni i za koje bi htjeli da ostanu su Dani Carvajal (92), Alvaro Odriozola (82), Rapahel Varane (75), Sergio Ramos (94), Sergio Reguilon (81), Karim Benzema (72), Vinicius Junior (89), Keylor Navas (76), koji vjerojatno napušta klub, i Brahim (83).

Modrić se nalazi među nogometašima koji su 50-50 u očima navijača, a to su Casemiro (59), Valverde (59), Marco Asensio (58), Lucas Vazquez (52), Nacho (60) i Thibaut Courtois (65).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider