Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
redsi idu po naslov

Zbog utakmice Manchester Cityja i Liverpoola mogla bi se dogoditi nova eksplozija korone

Zbog masovnog okupljanja navijača Liverpoola prijeti nova eksplozija zaraze koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool bi volio sljedeću utakmicu protiv Manchester Cityja u četvrtak 2. srpnja igrati na Etihad stadionu, a ne na neutralnom terenu, izjavio je trener Redsa Jurgen Klopp.

Liverpool, koji bi u toj utakmici sljedeći četvrtak mogao potvrditi osvajanje prvog naslova nakon 30 godina, čeka da odluku o tome donese savjetodavna skupina.

gol expired Neostvarena zvijezda Reala otkrila tajne sapunice i što se dogodilo iza scena: ''To nisam nikad doživio'' divider

"Iskreno, volio bih da to bude u Manchesteru, inače će biti jako teško to organizirati", rekao je Klopp novinarima uoči susreta protiv Crystal Palacea.

Vlasti bi mogle odlučiti preseliti utakmicu na neutralan teren jer se boje masovnog okupljanja navijača Liverpoola izvan stadiona kako bi proslavili trijumf kluba.

gol expired Rađa čvrsto stao uz Đokovića: "Naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Budi dobar, izi govno" divider

"Ne znam kako će to biti, ali neće biti u Liverpoolu što znači da obje momčadi moraju ići negdje gdje će trebati biti smještene u hotele. To je jedan problem", kazao je Klopp.

"Osim toga, mi ćemo igrati gdje nas pošalju, ali bih volio da to bude u Manchesteru. Čekat ću dok ne bude objavljena konačna informacija hoće li to biti u Manchesteru ili ne. To će biti izazov za oba kluba", dodao je njemački trener.

gol expired Đokovićeva majka nije više mogla šutjeti: "Njima Novak smeta. Prestrašno što rade" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider