Tenis
SPORTOVI
Tenis
"navikli smo na to"

Đokovićeva majka nije više mogla šutjeti: "Njima Novak smeta. Prestrašno što rade"

Majka Novaka Đokovića nije više mogla šutjeti nakon što su se svi okomili na njezina sina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su se brojne osobe, sportaši i svjetski mediji okomili na Novaka Đokovića zbog koronavirusa koji se pojavio u Beogradu i Zadru, mjestima gdje je prvi reket svijeta organizirao Adria Tour, reagirala je njegova majka Dijana.

"Svi se osjećamo dobro, kao i njih dvoje (Novak i Jelena). To što je on pozitivan ne znači i da je bolestan. On je mlad čovjek koji sve to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki repovi korone koji nisu jaki kao na početku. Svi se osjećamo dobro i svima želimo zdravlje", kazala je Dijana za Blic pa komentirala napade na svoga sina.

gol expired Čuveni stadion odlazi u povijest: Klubovi postigli dogovor, bliži se rušenje nogometne katedrale divider

"Strašno je i prestrašno što pišu, ali navikli smo već na to. Kao da su jedva dočekali. Njima očito Novak smeta", smatra Đokovićeva majka.

Podsjetimo, u utorak je svijetom odjeknula vijest da je prvi reket svijeta pozitivan na koronavirus, kao i njegova supruga Jelena. Prije njega virus je potvrđen kod Grigora Dimitrova, Borne Ćorića, Viktora Troickog i još dvojice kondicijskih trenera tenisača koji su sudjelovali na Adria Touru.

gol expired Ivan Rakitić iskren nakon što je iščupao Barcelonu i svojim golom donio tri boda: "Ovo nije normalno" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider