Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priča bez kraja

Neostvarena zvijezda Reala otkrila tajne sapunice i što se dogodilo iza scena: ''To nisam nikad doživio''

Kolumbijski nogometaš otkrio je kako je propao njegov odlazak iz Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

James Rodriguez već je godinama na odlasku iz madridskog Reala, kluba kojem se pridružio 2014. kao velika zvijezda SP-a za 75 milijuna eura. Međutim, očekivanja nikad nije do kraja opravdao, a praktički svakog ljeta aktivira se priča o prodaju kolumbijske zvijezde.

Iznimka nije bila ni prošlo ljeto kada se James vratio s dvogodišnje posudbe iz Bayerna, koji nije aktivirao njegovu otkupnu klauzulu. Činilo se da bi to napokon moglo biti to, spominjali su se Napoli i Atletico Madrid, ali na kraju je James ostao u Realu.

Detalje ljetne transferne sapunice ispričao je za kolumbijski Gol Caracol.

gol expired Rađa čvrsto stao uz Đokovića: "Naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Budi dobar, izi govno" divider

"Nisu me htjeli pustiti u momčad u koju sam ja htio otići. Htjeli su da idem u drugi klub", rekao je.

James nije htio otkriti o kojim se klubovima radi, iako je jedan gotovo sigurno Atletico Madrid.

"Stigla je vrlo dobra ponuda španjolskog kluba, ne bih otkrio kojeg, koju je Real odbio. Na prvim ljetnim treninzima nisu me uključili u taktički rad, bilo mi je nelagodno jer to nisam nikad prije doživio. Počeo sam predsezonu misleći da je posao s tim španjolskim klubom gotov. Međutim, nisu me pustili u klub u koji sam ja htio", rekao je.

gol expired Đokovićeva majka nije više mogla šutjeti: "Njima Novak smeta. Prestrašno što rade" divider

Transferi između velikih madridskih klubova vrlo su rijetki – gradski rivali imaju svojevrsni neslužbeni pakt o nenapadnju po kojem ne dovode agresivno protivničke igrače. Ima logike i da Real nije htio previše pojačati izravnu konkurenciju budući da su im istog ljeta već prodali Marcosa Llorentea.

Kako god, James je ostao u Realu s ugovorom do ljeta 2021. godine. Ove sezone odigrao je ukupno 14 utakmica u svim natjecanjima, pa je lako moguće da će opet u izlog kada sezone završi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider