Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZEKIĆ NAŠAO PUT?

"Osijek mi je izgledao kao Dinamo, a Dinamo kao Osijek"

Osijek i Dinamo u 25. kolu SuperSport HNL-a podijelili su bodove.

U podcastu Utakmicu po utakmicu svoje viđenje podjele bodova na Opus Areni između Osijeka i Dinama dali su Mateo Pukšar i Ivan Ljubić.

"Osijek je već malo frustriran s tim sudačkim nadoknadama i svime što im se događalo ove sezone protiv Dinama, ali Osijek je odigrao najbolju utakmicu ove godine sigurno", ustvrdio je Pukšar, na kojeg se nadovezao Ljubić:

"Ipak mislim da su puno više dobili s ovom utakmicom, iako to sad zvuči kao neka loša utjeha. Cijelo vrijeme traje ta potraga Zorana Zekića za nekim sustavom koji bi mogao biti standardan do kraja sezone. Zato mi je drago što si istaknuo Nejašmića u roli jedine šestice, dvije osmice bili su Cokaj i Jugović, a ništa nije palo s ulaskom Marina Prekodravca u nastavku. Osijek mi je izgledao kao Dinamo, a Dinamo kao Osijek."

Ljubić je još rekao:

"Dinamova krila osim nekih uvodnih 10-ak minuta bila su prinuđena igrati fazu obrane jer su bekovi bili postavljeni vrlo visoko, Omerović i Jurišić. Jako, jako me ugodno iznenadio Osijek u toj utakmici i mi se cijelo vrijeme pitamo koje je pravo lice Osijeka. Dinamo je bio neprepoznatljiv, ali najvećim dijelom zbog Osijeka, koji je savršeno odradio utakmicu. Odradili su fajtersku utakmicu, imao sam dojam da svaka druga lopta ide njima. Dinamo dosta trom, poslije solidnih 10-ak minuta igre i onda se u 80. minuti sve bacilo loptom u napad, poslali svi napadači. Tu isto nije bilo neke velike igre, nego samo ubaci u šesnaesterac, a kad puno puta ubaciš u 16 metara, onda će se dogoditi neka situacija za Kulenovića."

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider