Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurno ste čuli

Zašto neki navijači žele Dinamo radije u Europskoj ligi, a na pragu su Lige prvaka?

Dinamo ima priliku osmi put igrati skupine Lige prvaka.

Još je samo Bodo/Glimt ostao između Dinama i Lige prvaka. U srijedu od 21 sat Modri moraju nadoknaditi 1:0 prednost Norvežana iz prve utakmice.

Koliko ste često čuli tezu samih Dinamovih navijača kako bi možda bolje bilo igrati Europsku ligu nego Ligu prvaka? Razlozi takvim razmišljanjima su konkurentnost Modrih u slabijem natjecanju u kojem je Dinamo zadnjih sezona ulazio u nokaut-fazu i osiguravao europsko proljeće.

O tome se raspravljalo i u ovotjednom podcastu Utakmicu po utakmicu gdje nije bilo razumijevanja za takve špekulacije.

gol expired Dinamo ne pobjeđuje, već melje svoje protivnike: Kockali su se i pogodili divider

''To je dobar rezultat u Europa ligi. Igrao je Dinamo četvrtfinale prije dvije godine, pa protiv Seville prošle godine 16-inu. Europska liga nije toliko atraktivna'', smatra Mateo Pukšar.

''Moramo imati malo i povjerenja u ovu momčad. Posljednji put kada su participirali u Ligi prvaka bilo je sasvim pristojno, konkurentno. Ne vidim razlog zašto sada Dinamo ne bi bio konkurentan. Potpuno mi je ludilo uopće zagovarati varijantu ako možeš ući u Ligu prvaka kao 'ma ipak nama je bolja Europska liga''', nadovezao se Ivan Ljubić te dodao:

''Ako možeš ući u Ligu prvaka, pa, hvala Bogu, uđi. Možeš nastaviti put kao treći iz skupine u Europskoj ligi, gdje si svakako konkurentniji, ali sportski je i logično da želiš Ligu prvaka dovesti u Zagreb.''

Gdje želite gledati Dinamo ove jeseni?

Ukupno glasova:

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu pogledajte ispod teksta

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider