Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Vatrena eksplozija

Strašan događaj u Škotskoj: Zapaljena kuća predsjednika Celtica

Nakon devet godina dominacije Celtic je sezonu završio na drugom mjestu ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Škotska policija otvorila je istragu nakon eksplozije praćene požarom u kući predsjednika Glasgow Celtic Petera Lawwella, priopćio je slavni škotski klub u srijedu.

Kuća i automobili predsjednika Celtica pretrpjeli su "značajnu štetu", navodi klub u priopćenju, u kojem se navodi da su Lawwell i njegova obitelj užurbano napustili svoj dom, "izuzetno uznemireni i šokirani".

gol expired Pod svaku cijenu žele zadržati Brozovića: Unatoč financijskim problemima, Conte ne želi ostati bez ključnog igrača divider

Popularne škotske novine Daily Record citiraju anonimni izvor da je napad izvršen Molotovljevim koktelom. Prema tabloidu, prvo je zapaljen automobil, a kad je eksplodirao, vatra se proširila na zgradu u blizini.

Najavio odlazak s mjesta predsjednika kluba

Lawwell je predsjednik Celtica još nekoliko tjedana, jer je u siječnju ove godine objavio da se povlači sa svoje funkcije krajem lipnja. Zamijenit će ga Dominic McKay, bivši predsjednik Škotske ragbi federacije.

Nakon devet godina neosporne dominacije u škotskom prvenstvu, Celtic je morao prepustiti naslov najvećem suparniku Rangersima, koji su sezonu završili bez poraza i s 25 bodova više od Celtica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider