Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okolnosti su slične

Zanimljiva objava Rudeša pred gostovanje na Poljudu: Podsjetili hajdukovce na bolan poraz

Hajduk dočekuje Rudeš bez nekoliko važnih igrača.

Rudeš - Hajduk 2017. godine (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Ove subote nastavlja se 14. kolo SuperSport HNL-a, a od 18:10 na Poljudu će snage odmjeriti nogometaši Hajduka i Rudeša.

Domaći su oslabljeni izostancima Marka Livaje i Filipa Krovinovića zbog kartona, a na duži period ne mogu računati i na Darija Melnjaka koji je zadobio tešku ozljedu koljena. 

Mislav Karoglan tako ne može računati na trojicu ponajboljih igrača, a to će pokušati iskoristiti gosti iz zapadnog dijela Zagreba koji još uvijek traže prvu prvenstvenu pobjedu.

Igor Bišćan Bišćan upisao veliku pobjedu u novom klubu: Srušio Karima Benzemu i društvo divider

Rudeš se nalazi na začelju ljestvice, no pod vodstvom novog trenera Tonija Golema u posljednja tri susreta ne znaju za poraz. Upisali su dva ligaška remija, ali i pobjedu protiv Slaven Belupa u Kupu.

Na Poljudu će pokušati pomrsiti račune hajdukovcima, a to su pokazali i objavom na društvenim mrežama kojom su pak podsjetili na veliku pobjedu iz 2017. godine uz opis:

"2017. je bilo ovako, a sutra smo opet na Poljudu. Mi vjerujemo svim srcem, a vi?", poručili su u objavi na Facebooku.

Trener dobio otkaz nakon poraza

Okolnosti su gotovo pa identične, sve do gostovanja na Poljudu nogometaši Rudeša nisu znali za pobjedu, a onda su odigrali ludu utakmicu.

Splićani su na poluvremenu imali sigurno vodstvo od 2:0 pogocima Borje Lopeza i Francka Ohandze, sve do 60. minute rezultat se nije mijenjao, a onda je krenuo ludi preokret. Entrena, dva puta, i Mario Budimir jednom su zatresli domaću mrežu, uzeli tri boda s Poljuda i praktički smijenili trenera Joana Carrila.

Zanimljivo, te godine su nogometaši Rudeša također izbacili Slaven Belupo iz Kupa, i to samo dva tjedna prije gostovanja na Poljudu.

Objavu Rudeša možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider