Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoko postavili letvicu

Zaboravljeni hajdukovac radi transfer karijere i Slovencima donosi veliku zaradu

Ivan Brnić je nakon kratke epizode u Dugopolju stigao u slovenski Maribor prije dvije godine.

Ivan Brnić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nakon što su prodali Žana Vipotnika, Maribor ima još jednog dragulja u svojim redovima za kojeg se predviđa da će otići u milijunskom transferu. Radi se o Ivanu Brniću, pomalo zaboravljenom nogometašu Hajduka.

Prošle je sezone skrenuo pozornost na sebe sjajnim igrama u dresu slovenske momčadi upisavši osam golova i 13 asistencija.

U međuvremenu je pristigla i ponuda za hrvatskog nogometaša, no ona nije bila po ukusu Maribora. Transfermarkt procjenjuje da Brnić vrijedi 800 tisuća eura, no Slovenci ga ne žele pustiti za taj iznos, izvijesili su cijenu od 1,5 miljiuna eura.

Zoran Zekić Zekić i Grezda odigrali 1:1 protiv BATE Borisova, Kosovari srušili favorizirani Ludogorec divider

Zainteresiranih klubova ne manjka, no Slovenci ne žele žuriti. Zaradili su na Vipotnikovom transferu u Bordeaux i prije nego što se odluče na Brnićevu prodaju, žele pronaći adekvatnu zamjenu, piše slovenska Nogomania.

Brnić je 12 godina proveo na Poljudu, a za prvu momčad Hajduka upisao je 12 nastupa. Trener Igor Tudor dao mu je šansu, i to na poziciji desnog beka, a s njegovim odlaskom pao je u drugi plan i uskoro raskinuo ugovor sa Splićanima.

"Ne ljutim se ja na Hajduk. To je moj klub, želim mu osvajanje Kupa, a duple krune iduće godine", otkriva Brnić koji u nedavnom intervjuu pred finale Hrvatskog kupa u kojem je Hajduk svladao Šibenik na Rujevici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider