Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OČEKUJU JOŠ VIŠE

Velik posao u Hajduku: Ključni veznjak stavio potpis na ugovor do 2027.

Filip Krovinović potpisao je vjernost Hajduku do 2027. godine.

Vrlo važan posao odrađen je danas u Hajdukovim prostorijama, gdje je potpis na novi ugovor stavio standardni veznjak splitske momčadi, Filip Krovinović.

Vjernost klubu za koji je dosad odigrao 76 utakmica potpisao je do 2027. godine. Član Hajduka bio je posljednje dvije godine, nakon što je došao iz Benfice, koja ga je posljednje bila slala na posudbu u Nottingham Forest. Prije toga je prošao iskustvo Premier lige u West Bromwich Albionu.

Ostanak nikad nije bio upitan

27-godišnji Krovinović otkrio je u izjavi za službene stranice kluba kako njegova želja ostati nikad nije bila sporna te da je dogovor došao vrlo lako.

"Nikad nije bilo dileme oko ostanka, niti će je ikada biti. Svi su znali moju želju od početka, to je uvijek bilo neupitno. Presretan sam, idemo dalje skupa u nove pobjede. Zadovoljan sam onim što sam do sada ostvario u Hajduku, ne znam jesam li sretniji sad ili na potpisu prvog ugovora", rekao je Krovinović, okrenuvši se momčadi:

"Rekao bih da smo kao ekipa rasli iz godine u godinu, svi znaju da sam ja pozitivna osoba, i kad je loše pokušam iz ekipe izvući neku dobru stranu. Napravili smo velike stvari, dva osvojena Kupa, ali očekujemo još veće."

Očekuje se kako bi danas ili sutra ugovor trebao potpisati još jedan bitan prvotimac, Dario Melnjak. Vjeruje se da niti po pitanju njegovih želja nema nikakvih dvojbi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider