Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na odlasku iz Rennesa

Za Lovru Majera stigle dvije ponude: Evo koliko Francuzi traže, klubovi će morati biti velikodušni

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer ima ugovor s Rennesom do ljeta 2027.

Lovro Majer (Foto: Afp)

Sve je izgledniji odlazak Lovre Majera iz Rennesa, i to već ovog ljeta. Na adresu francuskog kluba stigle su dvije ponude iz njemačke Bundeslige, a jednu od njih poslao je klub bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača.

Francuzi su prošlu sezonu okončali na četvrtom mjestu Ligue 1 i tako osigurali plasman u Europsku ligu, a pred početak nove sezone odlučili su staviti Vatrenog na listu za transfer.

Hrvatski nogometaš nije uspio ponoviti sjajne igre iz prve sezone, kada je stigao iz redova Dinama za odštetu od 12 milijuna eura. Tada je upisao čak 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa, dok je ove sezone ostao na učinku od tri pogotka i sedam asistencija u ukupno 42 nastupa.

Dominik Livaković Klub koji ne pita za cijenu kvari Livakovićev transfer u Villarreal? divider

Ipak malo slabije igre nisu umanjile interes europskih klubova za Majerom, stigle su dvije ponude iz Njemačke. Žele ga Wolfsburg i Bayer Leverkusen, potvrdio je najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

No njemački klubovi morat će duboko zagrabiti u džep kako bi zadovoljili zahtjeve francuskog kluba, koji traži čak 30 milijuna eura i ne misli odstupiti od tog iznosa.

Majer ima ugovor s Rennesom do ljeta 2027. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider