Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ili lakši start?

Za koga Hajduk večeras treba navijati? "Bolja je varijanta PAOK pa upasti u cipele nositelja"

Hajduk će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz dvomeča grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara.

Suparnik Hajduka u trećem pretkolu Konferencijske lige bit će poznat ovoga četvrtka kada će se u Jeruzalemu susresti izraelski Beitar i grčki PAOK koji su u prvoj utakmici prije nekoliko dana u Solunu odigrali 0:0.

"Malo me iznenadio taj rezultat PAOK-a i Beitara, 0:0. PAOK je imao taj penal u 13. minuti, da su to zabili možda bi otišlo i na 2:0, 3:0 ili 4:0, tko zna kako bi se Beitar proveo u Solunu. Ne znam je li bolja opcija taj PAOK pa ga prođeš i nositelj si u zadnjoj rundi ili bolje na početku lakšeg protivnika pa se mučiš kasnije", zapitao se Mateo Pukšar u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

Za Ivana Ljubića nema dileme:

"Sigurno da je to bolja varijanta. Hajduk trenutno s igrom i formom koju prikazuje uz nalet koji ima sigurno može eliminirati jedne i druge, ali svakako bi bilo bolje da igra s PAOK-om i uđe u te cipele nositelja. Onda bi u play-offu bila puno lakša priča."

Igor Ćurković otkrio je kako diše Hajdukova svlačionica:

"Malo sam razgovarao s igračima Hajduka i nije baš da ih je puno reklo da želi Beitar koji je lakši. Dosta ih ide na tu opciju, radije s PAOK-om, u dobrom smo ritmu, u dobrom pogonu. Nekako svi više naginju na to da se igra protiv PAOK-a, zbog tog nositeljskog statusa, a i ako možeš u tjedan dana riješiti Dinamo i Rijeku, onda je opravdan taj optimizam."

Cijela treća epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider