Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"povjerovali smo mu"

Je li ovo najgora isprika za kašnjenje na trening? Za sve okrivio vanzemaljce: "Uzeli su mi dušu"

Argentinski veznjak imao je vrlo neobičnu priču kada je jednog dana zakasnio na trening...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guillermo Marino argentinski je nogometaš fine karijere koja je potrajala 15 godina, od 2000. do 2015., a kruna je zasigurno pet godina nastupanja za tamošnjeg velikana Bocu Juniors.

Iz tog perioda datira i nevjerojatna priča koja je danas umirovljenog veznjaka vratila u sportske medije diljem svijeta. Ispričao ju je njegov bivši suigrač Gustavo Lorenzetti; po njemu, Marino je jednom kao ispriku za kašnjenje na trening naveo otmicu vanzemaljaca.

gol expired Od invalidskih kolica i ismijavanja do ostvarenja sna: Otkiveno zašto novi Barcin hit nije slavio gol divider

"Jednom je rekao da je zakasnio na trening jer su ga oteli vanzemaljci. Objasnio je da se odjednom izgubio, da su ga oteli, uzeli mu dušu i analizirali je. Tako nešto", prisjetio se Lorenzetti, koji smatra da njegov suigrač nije ništa izmislio.

"Ima slučajeva kada će igrač reći da ga nije bilo dva dana jer su ga oteli vanzemaljci, ali Guille nije bio takav igrač. Bio je jako dobar tip, svi su to znali", rekao je, a tvrdi i da su mu suigrači povjerovali nakon što im je pružio uvjerljiv, grafički opis cijelog događaja.

"Iskreno, vjerujem u vanzemaljce. Imao je odlično objašnjenje i svi smo mu morali povjerovati", zaključio je.

gol expired Štimac ispalio tko ga je nogirao s klupe Vatrenih: "Nisu mene porazili Mamić i Šuker" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider