Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Xavi ga želi

Zbog Ronalda je izgubio mjesto u prvom sastavu, a sad će sreću okušati u Barci?

Xavi nastavlja tražiti pojačanja za Barcelonu, a meta mu je napadač Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da se Sergio Aguero prije nekoliko dana povukao u mirovnu zbog problema sa srcem, otvorilo se mjesta za nekoliko novih pojačanja u Barceloni. Tako su Katalonci registrirali Dani Alvesa, a uskoro će i Ferrana Torresa čiji je transfer gotova stvar, samo se čeka službena potvrda.

Kako će momčad napustiti Yusuf Demir i Luuk de Jong koji nije zadovoljio očekivanja katalonske struke, Xavi je novo pojačanje za vrh napada pronašao u iskusnom Edinsonu Cavaniju.

Ovoljetnim povratkom Cristiana Ronalda na Old Trafford, svoje mjesto u udarnom sastavu izgubio je upravo iskusni napadač iz Urugvaja. Iako mu ugovor s Manchester Unitedom još uvijek traje, španjolska Marca piše kako je zbog manjka minutaže Cavani spreman na selidbu u toplije krajeve.

gol expired Pogledajte kako je Ibrahimović čestitao Božić svojim obožavateljima, ovo se neće svidjeti svima divider

No, navodno pregovori zapinju na jednom detalju, a to je trajanje ugovora. Barcelona mu nudi suradnju do kraja ove sezone, a Cavani bi ipak volio osigurati ugovor i za narednu sezonu.

Što se pak tiče odlazaka, sigurno je kako će ih biti. Klub se želi riješiti nekolicine igrača s bogatim ugovorm kao što su Umtiti, Coutinho, a njihovom odlaskom riješili bi se ogromnog financijskog utega i oslobodili veliki prostor u proračunu za nova, prijeko potrebna, pojačanja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider