Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na korak od potpisa

Barca nema novca, ali dogovorili su veliko pojačanje za 55 milijuna eura? Evo kako su to uspjeli

Čeka se samo službena potvrda novog pojačanja Barcelone koje stiže iz Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš Manchester Cityja Ferran Torres je na korak od potpisa ugovora s Barcelonom, tvrdi dobro informirani Fabrizio Romano. 

Sva je papirologija riješena, čeka se samo službena potvrda, a već je i poznat datum predstavljanja španjolskog nogometaša u dresu nove momčadi, zakazan je za 28. prosinac. 

Barcelona će engleskoj momčadi isplatiti 55 milijuna eura plus deset u bonusima, a postavlja se logično pitanje kako je katalonska momčad, unatoč svim financijskim poteškoćama, uspjela prikupiti toliki novac?

Bez obzira na sve, Barcelona ima novca. U posljednjih nekoliko mjeseci uspjeli su osigurati niz kredita za isplaćivanje plaća, ali i kupovinu novih nogometaša, piše Marca.

Najveći problem za katalonsku momčad predstavlja financijski fair-play La Lige koji ostavlja vrlo malo manevarskog prostora za kupovinu novih igrača.

Konkretno, ovaj su transfer mogli zaključiti jer se, takoreći, poklopilo nekoliko okolnosti. Prije nekoliko dana Sergio Aguero najavio je povlačenje iz nogometa zbog problema sa srcem, tako da je Barcelona mogla registrirati Danija Alvesa čija je plaća poprilično skromna, a u sljedećih nekoliko dana oslobodit će se još prostora odlaskom Yusufa Demira.

Zahvaljujući tome katalonska momčad može registrirati Ferrana Torresa...

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider