Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Želim se vratiti, ali..."

Ništa od preuzimanja Barcelone: Ikona kluba ostaje na dosadašnjoj destinaciji

Xavi, koji je Barcin rekorder sa 767 nastupa, je bio među kandidatima za klupu katalonskog velikana i u siječnju kada je Erneste Valverde dobio otkaz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda se posljednjih dana spominjao kao mogući novi trener španjolskog nogometnog velikana Barcelone, Xavi Hernandez (40) je produžio ugovor s katarskim Al Saddom do srpnja 2021.

"Sretan sam što nastavljam posao u Al Saddu. Naš cilj je osvajanje naslova prvaka," kazao je Xavi koji je tako demantirao pisanje španjolskih medija kako je upravo on jedan od glavnih kandidata za nasljednika Quiquea Setiena.

"Jasno je da se želim vratiti u Barcelonu. Međutim, u svlačionici ne smije postojati negativna atmosfera", rekao je Xavi u ožujku na pitanje je li potrebna promjena klupskog vodstva za njegov potencijalni povratak u klub.

Zanimljivo, Xavi, koji je Barcin rekorder sa 767 nastupa, je bio među kandidatima za klupu katalonskog velikana i u siječnju kada je Erneste Valverde dobio otkaz. Međutim tada je smatrao kako još nije vrijeme za njegov dolazak na Camp Nou, a Barcelonu je pomalo iznenađujuće preuzeo Setien.

Nakon što je Barcelona ispustila šest bodova u šest susreta nastavka španjolskog prvenstva, sve se glasnije spominje kako će Setien (61) na koncu sezone napustiti klupu katalonskog velikana.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider