Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima poruku za predsjednika

Xavi otkrio kako su propali pregovori za preuzimanje Barcelone: "Nakon toga mi se nisu javljali"

Legendarni veznjak objasnio je svoje razloge zbog kojih nije došao u Barcu kada je imao priliku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni veznjak španjolskog nogometnog velikana Barcelone Xavi Hernandez u razgovoru za magazin "Icon" izjavio je kako su ga ovoga siječnja iz kluba zvali da preuzme vođenje prve momčadi nakon otkaza Ernestu Valverdeu, no on je to odbio zbog "institucionalnih problema".

"Trenutačno se podigla velika buka oko kluba, postoji veliki broj problema nevezanih za travnjak i stoga smatram kako nije pravo vrijeme za povratak u klub. U siječnju sam rekao klupskom vodstvu kako nije pravo vrijeme da preuzmem momčad i nakon toga mi se više nisu javljali", izjavio je Xavi, koji trenutačno radi kao trener katarskog Al Sadda.

Kujundžiću izvukli fotku staru 15 godina Izvukli mu prastaru fotku: Pogledajte kako je hrvatski borac uzvratio kontrom u studiju divider

"Sretan sam što i dalje stječem iskustvo, a naravno da bih želio jednoga dana biti trener Barce", dodao je Xavi, koji je pozvao predsjednika Josepa Mariju Bartomeua da što prije produži ugovor s kapetanom momčadi Lionelom Messijem koji istječe za godinu dana.

"Messi je zaslužio novi ugovor, on bi trebao imati klauzulu o automatskom produženju. Messi treba Barcu, a Barca treba Messija. Klub bi ga morao usrećiti jer sretni Messi donosi više trofeja. Još uvijek je na vrhunskoj razini fizički, taktički i tehnički", zaključio je Xavi.

gol expired Nogometaš nije mogao suspregnuti suze: Slomio se kada je spomenuo sina, klub ga razočarao, navijači prosvjeduju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider