Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima svoje mišljenje

Slavni američki redatelj i glumac prokomentirao skandal s poljupcem na SP-u i izazvao kontroverzu

Woody Allen, slavni američki redatelj i glumac, prokomentirao je skandal koji je izbio nakon što je predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales poljubio španjolsku nogometašicu Jenni Hermoso na otvorenoj sceni nakon što su Španjolke trijumfirale na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Australiji i Novom Zelandu…

Woody Allen pozira sa Soon-Yi Previn i kćerima Bechet Allen i Manzie Allen (Foto: Afp)

Sada već glasoviti poljubac predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa nakon finala Svjetskog prvenstva za žene dospio je u svijet kinematografije i Hollywooda zahvaljujući El Mundovom intervjuu s Woodyjem Allenom, slavnim 87-godišnjim redateljem i glumcem, kojeg su također tijekom karijere pratile brojne kontroverze.

Luka Modrić i Antony Brazilsku zvijezdu izbacili iz reprezentacije zbog optužbi da je istukao djevojku divider

Rubiales je u trenutku euforije na otvorenoj sceni poljubio u usta španjolsku nogometašicu Jenni Hermoso, koja je kasnije rekla da joj se to nije svidjelo, odnosno da je bilo protiv njezine volje, te je nastao skandal svjetskih proporcija.

"Teško je razumjeti kako netko može izgubiti posao i biti ovako kažnjen jer je nekoga poljubio. Ako je bilo neprimjereno ili preagresivno, treba mu jasno reći da to ne radi i da se ispriča. Nije da je nekoga ubio, ali on je suspendiran s dužnosti i mogao bi izgubiti sve", kazao je Allen.

“Pa, nije ju poljubio u nekoj mračnoj ulici. Nije ju silovao, bio je to samo poljubac, a ona mu je bila prijateljica. Što nije u redu s tim? U prvim informacijama nismo znali je li se žena povukla i rekla: 'Nemoj to raditi'”, u svojem stilu prokomentirao je Allen dodajući da je poljubac bio iz “emocije pobjede” i “trenutka”.

Gilberto Hernandez i Lionel Messi Ubili reprezentativca Paname: Nedavno je igrao i protiv Argentine i Messija divider

"Bilo je to nešto javno, nije ju poljubio iza zatvorenih vrata u njegovom uredu, gdje joj se prijetilo. U svakom slučaju, nemam dovoljno informacija o cijelom slučaju. Ali kao običnom građaninu, to nije bilo u redu, on je napravio nešto loše, ali nije da je zapalio školu ili tako nešto", kazao je Allen, koji se, među ostalim, u velikom intervjuu osvrnuo i na fenomen bujanja političke korektnosti: 

"Uskoro ćemo se svemu tome smijati i zbijati nekorektne šale na račun političke korektnosti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider