Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
negirao je

Brazilsku zvijezdu izbacili iz reprezentacije zbog optužbi da je istukao djevojku

Antony je na društvenim mrežama odbacio sve optužbe.

Luka Modrić i Antony (Foto: Afp)

Brazilski napadač Antony isključen je iz reprezentacije za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2026. protiv Bolivije i Perua nakon optužbi za napad, objavila je u ponedjeljak Brazilska nogometna konfederacija (CBF).

Odluka od Anthonyjevom isključenju je donesena nakon što je brazilski medij UOL objavio navode njegove bivše djevojke Gabriele Cavallin koja ga je optužila za fizički napad.

"Zbog činjenica koje su u ponedjeljak izašle u javnost, a koje se tiču ​​napadača Manchester Uniteda Antonyja, što je potrebno istražiti, a kako bi se zaštitila navodna žrtva, CBF je odlučio da da se Anthony isključi iz reprezentacije", priopćio je CBF.

Gilberto Hernandez i Lionel Messi Ubili reprezentativca Paname: Nedavno je igrao i protiv Argentine i Messija divider

Antony je na društvenim mrežama odbacio sve optužbe, dodavši da ne može iznositi više pojedinosti zbog policijske istrage.

"Od početka sam se prema ovome odnosio s ozbiljnošću i poštovanjem, dajući potrebna pojašnjenja pred policijskim vlastima", objavio je na Instagramu Antony koji igra u Manchester Unitedu.

"Pouzdano tvrdim da su optužbe lažne i da već izvedeni dokazi i oni koji će tek biti izvedeni pokazuju da sam nevin za iznesene optužbe. Vjerujem da će policijska istraga koja je u tijeku pokazati istinu o mojoj nevinosti", dodao je.

Brazilski izbornik Fernando Diniz pozvao je napadača Arsenala Gabriela Jesusa kao zamjenu za Antonyja.

Brazil u kvalifikacijama za SP 2026. dočekuje Boliviju u petak, a zatim četiri dana kasnije gostuje kod Perua.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider