Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vruće teme

Utakmicu po utakmicu (4.9.2023): Tanka crvena linija

Zakuhali su se odnosi u SuperSport HNL-u, a o tome više u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Prva četvrtina nove sezone SuperSport HNL-a još nije završila, a u ligi je već itekako burno. U 7. kolu smo vidjeli završetak stopostotnog niza Hajduka, kiks Rijeke na Rujevici, a šlag na kraju burnog kola dogodio se u Osijeku.

Dinamo se preokretom uz dva penala vratio i preokrenuo kod Osijeka, no svi pričaju o sudačkim odlukama koje su podigle prašinu. Sporni su kazneni udarci koje je dosudio sudac Zebec uz asistenciju Bebeka iz VAR sobe.

Tome je posvećen najveći dio ovotjedne epizode podcasta Utakmicu po utakmicu, ali bilo je to uistinu svega ostalog što se događalo proteklih tjedana dana u domaćem nogometu.

Povratak Marka Pjace, forma Boška Šutala, Hajduk bez krila, majstorije Petkovića samo su neke od otvorenih tema. Spomenuo se i Osijekov dragulj Bukvić koji briljira ove sezone.

Ljubitelji UPU-a dobili su odgovore na neka postavljena pitanja. Na primjer, tko delegira hrvatske suce, zašto je suspendiran jedan od najboljih domaćih sudaca, Duje Strukan? Što je s HNL travnjacima i je li vrijeme za neke promjene po tom pitanju? Je li Ante Erceg bio u zaleđu prije gola Lisice na Poljudu?

Najbolje da sve provjerite sami u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u kojem su detaljno sve ovo pretresli Ivan Ljubić, Mateo Pukšar i Vlado Boban.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider