Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka klubu, ali i...

Neuobičajeni potez zvijezde Chelseaja: Usred pregovora progovorio o detaljima

Jednom od najboljih nogometaša Chelseaja uskoro istječe ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bolan poraz doživio je Chelsea u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Bayerna (0:3), a osim gotovo sigurnog ispadanja iz najjačeg klupskog natjecanja, londonski sastav trenutno najviše muči neriješena situacija s Willianom.

Brazilac je već godinama jedan od najboljih igrača Chelseaja, ali za četiri mjeseca mu istječe ugovor, a sva dosadašnja nastojanja kluba da potpiše novi, pala su u vodu.

Pregovori će se nastaviti, a on u medijima priča o detaljima

Pregovori nisu gotovi i bit će nastavljeni, a ono što je potpuno neuobičajeno u ovoj situaciji jest činjenica da se Willian odlučio u jednom intervjuu iznijeti detalje odnosno gdje zapinje oko dogovora.

"Chelsea mi je ponudio ugovor na dvije godine i rekli su da ne misle izmijeniti tu ponudu. Ja sam im odgovorio da želim trogodišnji ugovor. Situacija je zbog toga teška i zbilja ne znam hoće li biti moguće da dobijem ugovor na tri godine", izjavio je brazilski reprezentativac za Evening Standard.

gol expired Kovačić najbolji u debaklu Chelseaja, Lampard sipao komplimente: "Može igrati u bilo kojem klubu" divider

Willian, koji će na ljeto proslaviti 32. rođendan, aktualni ugovor potpisao je 12. srpnja 2016. godine, a budući da je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, sad je već u poziciji da može slobodno pregovarati sa zainteresiranim klubovima i potpisati za njih, bez da Chelsea dobije ikakvu odštetu.

Na Stamford Bridge je Willian stigao u ljeto 2013., iz ruskog Anžija za 35.5 milijuna eura. Od tada je u svim natjecanjima za Chelsea odigrao preko 300 utakmica, uz učinak od 57 golova i 58 asistencija. Pridonio je osvajanju dva naslova prvaka Engleske, te po jednom FA kupu i Liga kupu i Europskoj ligi prošle sezone.

Možda ne može stati u istu rečenicu s jednim Frankom Lampardom ili Johnom Terryjem, ali nesumnjivo je jedan od najznačanijih nogometaša Chelseaja u novijoj eri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider