Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nesportski potez

Prvi europski protivnik Dinama osvojio samo bod: Igrači Evertona prepirali se oko izvođenja jedanaesterca

U 3. kolu Premierlige West Ham je osvojio samo bod protiv Crystal Palacea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige, West Ham United u susretu je 3. kola engleske Premierlige na svom terenu odigrao 2:2 (1:0) s Crystal Palaceom.

West Ham je dva puta vodio, a kod oba pogotka ulogu je imao njegov najbolji igrač Michail Antonio, on je u 39. minuti asistirao Fornalsu za 1:0, da bi u 68. minuti bio strijelac za 2:1.

No, gosti su se oba puta uspijevali vratiti i to zahvaljujući Gallagheru koji je pogađao za 1:1 u 58. i 2:2 u 70. minuti.

West Ham se i s tim bodom barem nakratko vratio na vrh ljestvice sa sedam bodova, koliko ima i drugi Everton koji je kao gost sa 2:0 (1:0) nadigrao Brighton and Hove Albion. 

Pogodak za konačnih 2:0 zabio je Calvert-Lewin s bijele točke, a bilo je zanimljivo pratiti koliko je Richarlison bio uporan u namjeri da izvede kazneni udarac.

gol expired City potopio očajni Arsenal i prikovao ih za dno tablice: Ovo se nije dogodilo skoro 70 godina divider

Toliko uporan da su ga suigrači morali odvući sa strane. Unatoč nesportskom potezu, brazilski napadač je odmah potrčao u zagrljaj Calvertu-Lewinu nakon što je ovaj zabio pogodak.

Nesportski potez brazilskog napadača možete vidjeti ovdje.

Inače, Dinamo i West Ham susrest će se u 1. kolu u Zagrebu 16. rujna, dok je njihov dvoboj u Londonu na programu u posljednjem 6. kolu 9. prosinca.

Ranije u subotu je aktualni prvak Manchester City na svom terenu deklasirao Arsenal sa 5:0 (3:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider