Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na vrhu premierlige

Watford okrenuo i nakon 31 godine šokirao Tottenham, United s igračem manje slavio u gostima!

Završeno je 4. kolo engleske Premierlige uoči reprezentativne stanke.

Watford slavi pogodak Tottenhamu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedna od ponajboljih momčadi Engleske Tottenham izgubila je na gostovanju kod Watforda, nakon što je vodila 1:0 do 70. minute utakmice. Watford je s dva pogotka iz prekida šokirao Pochettinovu momčad i priključio se stotpostotnom dvojcu na vrhu prvenstvene ljestvice - Liverpoolu i Chelseaju!

Nogometaši Watforda nakon 31 godine uspjeli su dočekati pobjedu protiv Tottenhama u ligaškom natjecanju.

Sva tri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu i sva tri postigli su igrači Watforda. Doucoure je nespretnom reakcijom u 53. minuti poslao loptu u vlastitu mrežu te omogućio Tottenhamu da dođe do prednosti. No, domaća momčad je ubrzo došla do preokreta. U 69. minuti izjednačio je Deeney, a u 76. minuti Cathcart je postavio konačnih 2:1 za četvrtu uzastopnu pobjedu Watforda i prvi poraz Tottenhama u novoj sezoni.

U drugoj utakmici igranoj u isto vrijeme Manchester United je slavio kod Burnleyja s 2:0, nakon što je Romelu Lukaku postigao dva pogotka u prvom dijelu. U nastavku je Paul Pogba promašio kazneni udarac, a Rashford zaradio crveni karton svega 10 minuta nakon što je ušao u igru.

U 69. minuti Marcus Rashford je izborio kazneni udarac koji Paul Pogba nije uspio pretvoriti u tri gola prednosti, jer je njegov udarac obranio iskusni Joe Hart. Momčad Josea Mourinha nije završila utakmicu u kompletnom sastavu, jer je u 71. minuti Rashford u raspravi sa Bardsleyjem zaradio crveni karton, jer je pokušao suparnika udariti čelom.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Arsenal je sladio sa 3:2 u Cardiffu. Mustafi (12), Aubameyang (62) i Lacazette (81) bili su strijelci za "topnike", a dvaput su za domaće izjednačavali Camarasa (45+2) i Ward (70).

Liverpool, Chelsea i Watford su na vrhu s maksmalnih 12 bodova, a četvrti je Manchester City sa 10. Tottenham je peti sa pet bodova. Newcastle i Burnley imaju po jedan bod, a West Ham je na začelju bez bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider