Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cardiff se dva puta vraćao

Topnici dugo slamali otpor novog prvoligaša: Arsenal na krilima paklenog dvojca upisao pobjedu

Arsenal je upisao pobjedu na gostovanju kod novog prvoligaša.

Lacazzette slavi pogodak Arsenala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U sklopu 4. kola engleske Premierlige nogometaši Arsenala upisali su prvu pobjedu u gostima ove sezone i drugu uzastopnu nakon dva uvodna poraza na otvaranju nove kapanje. Topnici su slavili s 3:2 kod novog prvoligaša Cardiffa, a za ta tri boda morali su se jako dobro pomučiti.

Arsenal je poveo već u 12. minuti preko Mustafija i imao je nekoliko dobrih prilika nakon toga za povećanje vodstva. Kazna za promašene prilike stigla je u drugoj minuti sudačkog dodatna u prvom poluvremenu, kada je Camarasa zabio nakon što je Xhaka prodao jednu loptu na svojoj polovici.

U 62. minuti Aubameyang je postigao prvi pogodak u novoj sezoni za Arsenal, no samo osam minuta kasnije Ward je ponovno vratio Cardiff u igru. Pogodak koji je slomio domaćina postigao je Lacazette u 81. minuti, nakon kratkog dodavanja Torreire u prostor.

Arsenal se pobjedom probio u gonji dom prvenstvene ljestvice i sada je deveti sa šest bodova. Cardiff je ostao 16. s dva osvojena boda, ali je za razliku od prva tri kola zabio pogodak svom suparniku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider