Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pratitelji u ekstazi

Pozadina u prvom planu: Najpoznatija nogometna "igračica" uživa na obali poznatog jezera

Wanda Nara ponovno je zagolicala maštu svojih sljedbenika na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najpoznatija žena u svijetu nogometa Wanda Nara, menadžerica i supruga napadača PSG-a Maura Icardija, objavila je novu fotografiju s talijanskog jezera Como i izazvala more reakcija.

Talijanka se fotografirala na ležaljci kako sunča stražnjicu i svoje najvjerije pratitelje na društvenim mrežama bacila u ekstazu.

gol expired Tyson objavom uzrokovao "pad" društvenih mreža: Pogledajte tu brzinu i bombe koje baca s 53! divider

Za Wandu je svijet čuo nakon što je postala dio ljubavnog trokuta i nakon što je izbio jedan od najvećih skandala u svijetu nogometa zbog jedne žene iliti nje. Naime, Wanda je prevarila svog tadašnjeg supruga Maxija Lopeza s njegovim kolegom i jednim od najboljih prijatelja Maurom Icardijem, za kojeg se nakon cijele afere i udala.

Očekivano, bivši supružnici nisu ostali u najboljim odnosima, u nekoliko navrata javno su se prozivali putem medija. Ovih je dana Maxi napao Wandu jer je odvela njihovu djecu iz Francuske u Italiju, koja je jedna od žarišnih zemalja koronavirusa. No slavna plavuša nije mu ostala dužna.

gol expired Bjelica konačno priznao ono o čemu GOL.hr piše već dva tjedna: Slavni košarkaš prvi posrednik divider

Wanda i Maxi imaju trojicu sinova, a u braku su bili od 2008. do 2013. godine. Svog sadašnjeg supruga Maura Wanda je upoznala na ljetovanju na kojem je bio i Maxi, a nekoliko mjeseci kasnije već je bila u novom braku. S Maurom danas ima i dvije kćeri.

Nakon udaje za Maura počelo se šuškati kako vara i njega, i to s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Oni su takve napise negirali, no talijanski tabloidi nisu prestajali pisati da su u vezi. Cijela priča dobila je i svoj nastavak jer je podignuta tužba protiv tabloida koji su širili te lažne vijesti.

gol expired Najljepša MMA borkinja svijeta objasnila seriju golih fotografija sa suprugom: "Najbolja ideja ikad. Svijet to zaslužuje" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider