Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PUKAO MU JE FILM

Walker tijekom utakmice poludio na provokatora: "Nokautirat ću ga!"

Vrlo nezgodno izgledala je situacija s utakmice Brentforda i Manchester Cityja, čiji su sudionici bili Neil Maupay i Kyle Walker.

Kyle Walker (Foto: Profimedia)

U jednom trenutku jučerašnje utakmice engleske Premier lige između Brentforda i Manchester Cityja, došlo je do zanimljive situacije.

Branič gostiju Kyle Walker prišao je sucu i pozvao ga sa strane, nakon čega mu je nešto vrlo uzbuđeno govorio, gestikulirajući prema napadaču Brentforda, Neilu Maupayu.

Maupay prešao granicu

Očito je Walker imao prigovor na ponašanje francuskog napadača, koji je na jučerašnjoj utakmici domaće doveo u vodstvo.

Situacija je izgledala toliko zanimljivo da su Englezi angažirali profesionalnog čitača s usnama da bi saznali što je to Walker govorio, a otkriče je vrlo zanimljivo.

"Nokautirat ću Neila Maupaya", govorio je sucu Walker, dodavši: "Govorio je ružno o mojoj djeci, ne jednom nego već dvaput."

Zanimljivo je to što je Walker uspio toliko se kontrolirao da nije reagirao prema Maupayu nego je odlučio pokušati riješiti stvari sa sucem.

Nije mu prvi put

Maupay, inače poznat kao prgav igrač koji voli razgovorati sa suparnicima, nakon toga se smirio, a čini se da je i Walker do kraja utakmice uspio zadržati svoje emocije pa tako i nakon nje.

Vjerojatno mu je bilo lakše zbog toga što je njegova momčad došla do pobjede. Inače, moguće da bi Maupayu rekao riječ-dvije, a tko zna gdje bi to onda završilo.

Svakako moramo pohvaliti Walkera, a što se tiče Maupaya, samo ćemo reći da to od njega nije ništa novo, ali da baš nema niti efektnih načina kako ga spriječiti. Igrači u žaru borbu uistinu mogu svašta jedni drugima govoriti, no čini se da Francuz ipak prelazi granicu dobrog ukusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider