Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo autogol

Švicarac snažno opalio po vratima pa skoro "nokautirao" Villarrealovog golmana: Pogledajte ludu obranu glavom

Rulli je upisao nevjerojatnu obranu glavom u Villarrealovoj pobjedi nad Young Boysima u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Villarreala upisali su pobjedu na gostovanju kod Young Boysa u 3. kolu skupine F Lige prvaka, slavili su sa visokih 4:1.

Već na poluvremenu bilo je 2:0 za goste iz Španjolske, a u 30. minuti susreta svjedočili smo ludoj obrani vratara Villarreala Rullija kojem se vjerojatno još uvijek vrti u glavi.

Sjajnom loptom u prostor Lauper je pronašao Aebischera koji je snažno opalio po gostujućim vratima. Bio je to sjajan udarac kojeg je vratar Villarreala mogao samo ispratiti pogledom, ali lopta odsjeda na vratnici i odbija se prema španjolskom vrataru.

Lopta ga pogađa u glavu, a pukom srećom ne odbija se u mrežu već do drugog napadača Young Boysa koji je bio u teškoj situaciji za postizanje pogotka. Uspio je tek poslati loptu visoko preko vrata.

Nevjerojatnu obranu Villarrealovog vratara možete vidjeti OVDJE.

U drugom susretu skupine F Manchester United je preokretom slavio protiv Atalante sa 3:2. Iako su gosti imali 2:0 na poluvremenu, Mario Pašalić zabio je prvi pogodak na susretu, United je uspio sve preokrenuti pogocima Rashforda, Maguirea i Cristiana Ronalda.

gol expired Snimka Mbappea kojeg je jako prestrašio sudac je pravi hit, Messi nije ni trznuo divider

Nakon utakmice televizijske kamere uhvatile su nevjerojatnu situaciju u kojoj se jedan engleski navijač sjurio prema Ronaldu, ali u posljednji trenutak uhvatili su ga redari.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider