Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povukao ga za dres

Dok je Ronaldo slavio pobjedu, iza njegovih leđa odvijala se prava drama: Redari hvatali navijača koji se sjurio prema njemu

Cristiano Ronaldo zabio je za potpuni preokret Manchestera u susretu Lige prvaka protiv Atalante.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda preokretom su slavili na domaćem terenu protiv Atalante u 3. kolu skupine F Lige prvaka, utakmica je završila rezultatom 3:2.

Iako su gosti iz Italije imali 2:0 na poluvremenu, Mario Pašalić zabio je prvi pogodak na susretu, United je preokrenuo pogocima Rashforda, Maguirea i Cristiana Ronalda koji je još jednom bio junak Old Trafforda.

Zabio je u 81. minuti susreta za potpuni preokret i nova tri boda, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka kamere su zabilježile nesvakidašnji susret jednog navijača i portugalske zvijezde.

Dok je Ronaldo hodao prema svlačionici, odjednom se iza njegovih leđa pojavio navijač kojeg je hvatalo nekoliko redara. Pokušao je doći do portugalskog nogometaša, vjerojatno kako bi se fotografirao s njim, ali u posljednji trenutak redari ga uspijevaju uhvatiti i odvući.

gol expired Snimka Mbappea kojeg je jako prestrašio sudac je pravi hit, Messi nije ni trznuo divider

Iznenadilo je to Ronalda koji je samo pogledao o čemu se radi i kratko se nasmijao.

Spomenutu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Nakon tri odigrana kola Lige prvaka Manchester United je prva momčad skupine F sa šest bodova, dok je Atalanta na trećem mjestu s četiri boda koliko ima i drugoplasirani Villarreal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider