Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pašalić strijelac

Drama na Old Traffordu: Manchester United okrenuo 2:0 protiv Atalante, Cristiano Ronaldo zabio za 3:2

Manchester United je pobijedio Atalantu 3:2 u 3. kolu Lige prvaka...

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić zabio je pogodak, ali je njegova Atalanta poražena kod Manchester Uniteda u dvoboju 3. kola skupine F Lige prvaka s 2-3. 

Takav kraj se i nije mogao naslutiti nakon prvog poluvremena jer su Talijani vodili 2-0. U 15. minuti Pašalić se našao na pravom mjestu te je iz blizine svladao domaćeg vratara De Geu za 1-0. Atalanta je cijelo prvo poluvrijeme odigrala odlično, bila je kontinuirano opasna, a u 29. minuti je povećala na 2-0 golom Demirala.

No, baš sve na travnjaku se promijenilo u drugom poluvremenu, točnije od 53. minute kada je Rashford smanjio na 1-2. U valovima je Manchester United napadao. Atalantu su spašavali okvir vrata i vratar Musso, no do kraja nije izdržala. Prvo je Maguire izjednačio u 75. minuti, a u 81. se ukazao Cristiano Ronaldo i zabio za potpuni preokret.

Pašalić je igrao do 68. minute kada je zamijenjen.

Manchester United (šest bodova) je preskočio Atalantu (četiri boda) na ljestvici, a s Talijanima se izjednačio Villarreal koji je u Švicarskoj pobijedio Young Boys s 4-1. Gosti su u prvih petnaest minuta zabili dva gola (Pino i Gerard Moreno), a jednako ubojiti su bili i u samom finišu ogleda (Alberto Moreno i Chukwueze).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider