Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
morbidna poruka

''Zločesti dečko'' i srpska zvijezda osvanuli na koreografiji u grčkom derbiju, on im vulgarno odgovorio

U Grčkoj je odigran veliki gradski derbi između Olympicakosa i AEK-a.

Galerija Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +5 Ognjen Vranješ (Foto: Instagram)

Nogometaši Olympiacosa pobijedili su s 2:0 gradskog rivala AEK i tako ostali na prvom mjestu grčkog prvenstva. Uvertira u derbi bila je koreografija domaćih navijača koji su podigli velike slike braniča gostiju Ognjena Vranješa i poznate srpske pjevačice Jelene Karleuše.

Vranješ se vratio nedavno u klub čije huligane ima tetovirane na tijelu, gdje ima i tetovažu granica Republike Srpske, ali i ratnog zločinca iz 2. svjetskog rata, četničkog vojvodu popa Đujića, zbog čega je i izbačen iz reprezentacije BiH.

Ognjen Vranješ (Foto: AFP) Od sramotne tetovaže do seks-skandala, a sad i ovo: Vranješ doživio veliko poniženje na aerodromu divider

Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Oglasio se osramoćeni Vranješ: Zbog seks-skandala usporedio se s Benzemom, pitali ga i za tetovažu divider

No najviše se bure oko ovog nogometaša diglo zbog navodnog seks-skandala sa srpskom zvijezdom Jelenom Karleušom, suprugom srpskog nogometaša Duška Tošića.

Sve to očito znaju i u Pireju, gdje su navijači izvjesili i morbidnu poruku za Vranješa kojom ga pozivaju da se ubije.

On im je odgovorio na društvenim mrežama na grčkom: ''Možete samo masturbirati na takvu kur**'', pišu srpski mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider