Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Tko kaže da će otići?''

Vlasnik PSG-a riga vatru zbog Neymara: Evo što je poručio Realu i španjolskim medijima

Iako španjolski mediji učestalo pišu o tome kako je Neymar (26) najavio vodstvu Paris Saint-Germaina da ovog ljeta želi preseliti u Real Madrid, u francuskom klubu su spremni za borbu, jer žele zadržati najskupljeg nogometaša na svijetu.

Galerija Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Nasser Al-Khelaifi i Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Španjolski mediji nedavno su objavili kako se je predsjednik Reala Florentino Perez 13. svibnja sastao sa Neymarovim menadžerom Pinijem Zahavijem, a dan kasnije i s Neymarovim odvjetnikom.

Neymar je prošlog ljeta prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura i ugovor sa francuskim klubom veže ga do ljeta 2022. godine.

Vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ocijenio je pisanje španjolskih medija kao neprijateljski spin, te je uvjeren u ostanak brazilskog nogometaša.

"Tko kaže da će Neymar otići? Nitko, takvoga nema. On ima ugovor s nama i sigurno ostaje u PSG-u. Španjolski mediji rade za španjolske klubove, a protiv francuskih klubova. A što se tiče francuskih medija, nije mi poznato za koga oni rade", izjavio je vlasnik PSG-a.

I prošlog ljeta kada su mediji pisali o tome da će Neymar otići u Paris Saint-Germain, u Barceloni su smirivali situaciju tvrdeći kako u tome nema niti trunke istine. No, kad je transfer ostvaren u Barci su ostali šokirani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider