Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigli i posebni gosti

Nezapamćen interes za Dinamom, sjajno raspoloženje u momčadi: Igrači se ne boje Benfice

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban javio se iz Maksimira gdje je Dinamo organizirao druženje igrača s medijima uoči osmine finala Europske lige protiv Benfice.

Vlado Boban (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Sjajan medijski interes i zanimanje za Dinamove igrače vlada posljednjih dana uči utakmice Dinamo - Benfica na Maksimiru. Posebno ću istaknuti medijski interes, dugo pratim Dinamo i ne sjećam se kada je bilo ovoliko predstavnika medija na jednom druženju s igračima.

Svi veći hrvatski mediji došli su napraviti barem jedan intervju s barem jednim Dinamovim igračem, a posebni gosti bili su članovi generacije koja je osvojila Kup velesajamskih gradova 1967.

Ta generacija došla je dati podršku Dinamovim igračima, a bit će i na treningu. Vjerujemo da će im biti veliki podstrek za Benficu.

Benfica je, podsjetimo, baš tih 60-ih tada kada su Zambata i društvo osvajali taj trofej, bila strah i trepet Starog kontinenta. Tada je taj klub bio dvostruki prvak Europe, pa je nastavio igrati brojna finala, no sve ih je redom gubio.

No radi se o velikanu svjetskog nogometa koji je, na Dinamovu nesreću, u dobroj formi i pobjeđuje sve redom, pa i Porto u derbiju u posljednjem kolu.

Rafa Silva i Joao Felix, dvije velike portugalske nade, postigle su pogotke. Felix je igrač kojeg nazivaju portugalskim Messijem, iako mu je tek 19 već je izvješena astronomska cijena za njega.

Ono što me posebno raduje kad pričam s igračima Dinama kada se ugase kamere, jest što oni kažu: nas ne zanimaju ni Felix ni ostali, tek ćemo ih sada analizirati, bitni smo mi i kako ćemo ući u utakmicu, vjerujemo u pozitivan rezultat na punom Maksimiru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider