Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Hajdučko srce o novom predsjedniku: "Kad bi išli u tom smjeru, to bi im bila prva i posljednja odluka"

Ivan Bilić bi trebao naslijediti Lukšu Jakobušića na funkciji predsjednika Hajduka.

Dnevniku Nove TV iz dobro upućenog izvora je potvrđeno kako je Ivan Bilić odabir Nadzornog odbora za nasljednika Lukše Jakobušića na funkciji predsjednika Hajduka.

Uskoro će ovaj 207 centimetara visoki ekonomist i financijski savjet zasjesti na čeko splitskog kluba, a do njegova službenog predstavljanja o Biliću se ne zna baš previše u Splitu.

Mnogi smatraju da je Jakobušićeva smjena bila ishitrena odluka Nadzornog odbora, smatra i bivše Hajdučko srce Vladimir Balić.

"Je li Lukša trebao imati veći kredit? Mislim da da. Noć i jutro su veoma različiti, vi noću vidite jedno, a nakon nekog vremena, vidite koliko je netko bio dobar. Naravno da emocije ne bi smjele biti te koje odlučuju, ovo je preveliki sustav da bi se ishitrene odluke donosile"

O Ivanu Biliću, kaže, ne zna puno, ali zna koje karakteristike treba imati ako želi biti uspješan prvi čovjek kluba s Poljuda.

"Predsjednik Hajduka je onaj koji će imati stav, gard, misao, viziju i od nje neće odustajat i nju neće moć promijenit nitko".

Pa ni Nadzorni odbor, ističe Balić, i dodaje kako se nada da je petorci na čelu s Aljošom Pavelinom pronalazak čovjeka koji je najkvalitetniji, a ne onoga na kojeg će imati utjecaj, bio ključan kriterij u izboru.

"Nadzornom odboru to bi bila prva i posljednja odluka koju su napravili, kad bi oni išli u tom smjeru da će oni utjecat na nekog. Njihova je najveća odgovornost odabrati pravu osobu. Ta prava osoba i jedan od elemenata prave osobe je da on bude bez utjecaja, znači da na njega ne mogu utjecat razno razni lobiji ili razno razni interesi.

Jedno je sigurno, novog predsjednika Hajduka čeka sve, samo ne lagan posao.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider