Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuna dominacija

Još neotkriveni detalji iz Van Dijkove karijere: Trener bio u čudu, protivnički napadač se ''križao''

Virgil Van Dijk je jednom prilikom rekao protivničkom napadaču: ''Ne bih se zamarao, jednostavno sam predobar''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši napadač St. Johnstona Graham Cummins igrao je protiv Nizozemca u škotskom Premiershipu te otkrio jedan nevjerojatan detalj s njihove utakmice.

''Otišao je dan nakon što smo igrali s njim. Rečeno nam je u svlačionici da ga zaustavimo, umjesto da on nas zaustavi. Da se sklonimo iza lopte kad je dobije, jer će se bez problema kretati po terenu'', prisjetio se Cummins te nastavio:

''Prva lopta, pokušao sam sprintati uz njega, on me je samo odbacio. Ostao sam bez daha, a on se samo okrenuo prema meni i rekao: ''Ne bih se zamarao, jednostavno sam predobar''.

Nizozemac je impresionirao tijekom svog boravka u Škotskoj prije nego što je zaradio transfer u Southampton 2015. godine.

Njegove tri godine na stadionu St. Mary zaradile donijele su mu rekordni transfer od 75 milijuna funti i prelazak u Liverpool. Nakon toga dobio je nagradu za igrača godine te osvojio Ligu prvaka.

''Bio je toliko dobar da nisam mogao vjerovati da imam sreće što smo ga doveli iz Groningena za dva milijuna eura. Imao je sve. Brzinu, sjajne fizičke predispozicije, tehniku i vrhunsku skok igru u oba smjera'', rekao je njegov bivši trener Martin O'Neill.

Hajduk - Dinamo HNS donio odluku koja je razbjesnila Dinamo: Nema zavjere protiv Hajduka, Modri se žale UEFA-i divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider