Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas

Tragična vijest iz Engleske: Navijač preminuo nakon tučnjave, zadobio teške ozljede glave

Navijač Blackpoola preminuo je nakon tučnjave s navijačima Burnleyja.

Tučnjava navijača (Foto: Twitter/Screenshot)

Muškarac u 50-ima preminuo je nakon masovne tučnjave nogometnih navijača ispred puba u Blackpoolu, prenose britanski mediji.

U subotu je nakon utakmice Championshipa između Blackpoola i Burnleyja ispred jednog puba došlo do masovne tučnjave navijača suparničkih klubova.

Navijač Blackpoola Tony Johnson (55) u tučnjavi je zadobio teške ozljede glave i potom je prevezen u lokalnu bolnicu. Preminuo je u ponedjeljak, nakon što je proveo vikend na aparatima za održavanje života, potvrdio je Blackpool.

Policija je privela 33-godišnjaka za kojeg se sumnja da je teško ozlijedio Johnsona.

Predrag Spasić Nekad je igrao za Real, a danas jedva preživljava: Bivši srpski nogometaš traži pomoć divider

"Blackpool FC duboko je šokiran i tužan zbog vijesti da je naš navijač Tony Johnson tragično izgubio život. Klub će otvoriti knjigu žalosti i dati navijačima priliku da odaju počast Tonyju", poručili su sa stadiona Bloomfield Road.

Policija je otvorila istragu i pozvala svjedoke da se jave.

"Incident se dogodio na prometnom području i znamo da je u to vrijeme bilo puno ljudi koji su vidjeli sve ili dio onoga što se dogodilo", objavila je policija. Oglasio se i Burnley.

Joao Cancelo U Bayern stigao kao velika zvijezda, a zbog Hrvata ne može do prvog sastava: "Šuti, ali je frustriran" divider

"Nogometni klub Burnley ožalošćen je i šokiran viješću o smrti navijača Blackpoola. Dijelimo svoje misli i sućut s njegovom obitelji, prijateljima i svima u nogometnom klubu Blackpool," poručili su.

Susret između Blackpoola i Burnleyja završio je bez golova. Burnley vodi na ljestvici i najveći je kandidat za plasman u Premiership, dok je Blackpool u zoni ispadanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider