Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pomozite mi"

Nekad je igrao za Real, a danas jedva preživljava: Bivši srpski nogometaš traži pomoć

Predrag Spasić bivši je srpski nogometaš koji je igrao godinu dana za Real Madrid.

Predrag Spasić (Foto: YouTube/Screenshot)

Nekoć je igrao za Real Madrid, a danas jedva spaja kraj s krajem. To je životna priča Predraga Spasića, bivšeg reprezentativca Jugoslavije koji je poslao javni apel i zatražio novčanu pomoć.

Bio je član jugoslavenske reprezentacija koja je 1990. godine ispala u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva nakon penala od Argentine, ali njegov talent primijetili su predstavnici madridskog kluba.

Ostvario je transfer karijere potpisavši za Kraljevski klub, ali ondje se zadržao tek godinu dana - presudio mu je autogol protiv Barcelone u El Clasicu.

Luka Modrić Svijet se čudi Modrićevoj odluci, nisu uopće pratili što je rekao prije tri mjeseca divider

"Za sve je kriva jedna loša utakmica, moj se život promijenio poslije Barcelone. Lopta me udarila, ušla u mrežu, htio sam umrijeti. Camp Nou me pokopao kao igrača", kazao je Spasić, koji je potom igrao za Osasunu.

Nakon što je okačio kopačke o klin, vratio se u Srbiju, a tada je sve pošlo po krivu.

"Kad sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju i onda su počeli moji problemi. Tvrtka u koju sam uložio novac je propala i poslije toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam tražiti drugi posao, neki posao koji nisam ni mogao zamisliti da ću raditi – kao skladištar. Živim od posla za koji sam plaćen od 400 eura mjesečno", rekao je Spasić pa dodao:

Marko Livaja, Ivan Leko i Luka Vušković Mlađahni Vušković najbolji je Lekin potez: Puno je bolje da igraju Hajdukovi juniori nego Lukšina "pojačanja" divider

"Bio sam u depresiji, ali kad sam se vratio u Srbiju, imao sam prijatelje koji su mi izašli u susret i uz pomoć liječnika uspio sam se izvući. Sve što mi se dogodilo jako me pogodilo, nisam ni a kim razgovarao. Živio sam u tišini, zatvorio se u sebe", rekao je bivši srpski nogometaš u razgovoru za Revolo.

Za reprezentaciju Jugoslavije upisao je 31 nastup, a u karijeri je još igrao za Radnički iz Kragujevca i Partizan. Kada su veterani Real Madrida čuli za njegovu priču, odmah su ponudili pomoć.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider