Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi za Portugalca

U Bayern stigao kao velika zvijezda, a zbog Hrvata ne može do prvog sastava: "Šuti, ali je frustriran"

Hrvatski nogometaš Josip Stanišić uzeo je mjesto Joaou Cancelu u prvom sastavu Bayerna.

Joao Cancelo (Foto: Afp)

U potrazi za minutažom Joao Cancelo ove je zime odlučio promijeniti sredinu. Iz Manchester Cityja otišao je na posudbu u Bayern do kraja sezone s opcijom otkupa za 60 milijuna eura.

Stigao je kao veliko pojačanje, ali pojavili su se prvi problemi. Pao je u nemilost trenera Juliana Nagelsmanna, koji je odlučio zaigrati s tri igrača u posljednjoj liniji, a žrtva promjene sustava upravo je portugalski branič.

Za uzvratni dvoboj osmine finala protiv PSG-a trener bavarskoga diva odlučio je dati prednost hrvatskom braniču Josipu Stanišiću:

Marko Livaja, Ivan Leko i Luka Vušković Mlađahni Vušković najbolji je Lekin potez: Puno je bolje da igraju Hajdukovi juniori nego Lukšina "pojačanja" divider

"Cancelo će ostati na klupi protiv PSG-a. Počet će Stanišić, trener vidi Joaoa Cancela kao klasičnog desnog beka, ali Bayern igra s tri nazad već nekoliko tjedana", piše njemački novinar Florian Pettenberg pa dodaje:

"Igrač šuti, ali je frustriran."

Hrvatski nogometaš dobio je prednost jer se puno bolje snalazi u novom sustavu, a u prilog mu ide i dobra igra protiv Kyliana Mbappea u susretu Lige nacije između Francuske i Hrvatske u Parizu.

Tada je ugasio francusku zvijezdu i dao obol hrvatskoj pobjedi protiv Francuske i plasman u poluzavršnicu Lige nacija.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider