Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što ti je nogomet

VIDEO Sve je suvenir: Pogledajte što su navijači Napolija uzimali za uspomenu iz Udina

Navijači Napolija čupali su komade travnjaka u Udinama i pakirali ih u plastične vrećice.

Napoli (Foto: Screenshot)

Nogometaši Napolija uzeli su u četvrtak remijem protiv Udinesea (1:1) svoj treći naslov prvaka Italije u povijesti, prvi još od legendarnog Maradone, a slaviti su prvi počeli sretnici koji su uspjeli nabaviti ulaznicu za stadion Friuli u Udinama.

Poslije posljednjeg sučevog zvižduka navijači gostujuće momčadi slili su se na travnjak i počeli grabiti vrijedne memorabilije. Najvrjedniji su jasno bili dresovi ili komadi dresova njihovih idola, ali oni koji nisu stigli ugrabiti komadić odjeće, uspjeli su se snaći.

70. rođendan Torcide Split i Torcida opet hit na internetu: Šire se legendarne snimke jer ljudi misle da je to Napulj divider

Oni su naime grabili komadiće – travnjaka. Vrijedni buseni trave čupali su se s travnjaka Udinesea i pakirali u plastične vrećice, a gdje će završiti – to treba pitati sretne vlasnike.

Oni koji imaju mogućnost, vjerojatno će ga posaditi u vlastite vrtove i u njima generacijama čuvati ovaj vrijedan djelić njihove klupske povijesti. A neki će vjerojatno i pokušati zaraditi na njima pa ako ste i sami navijač, bacite oko ovih dana na internetskim oglasnicima jer očekujemo navalu skupocjenih busena trave u ponudi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider