Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve zbog pet komada

Lampard smiruje, ali pojavila se snimka svađe s Kloppom tijekom utakmice

Procurila je snimke "sočne" verbalne svađe između Franka Lamparda i Jurgena Kloppa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pojavio se video s utakmice 37. kola engleske Premierlige između Liverpoola i Chelseaja za vrijeme koje je trener gostujućeg sastava Frank Lampard izgubio živce. Na kraju utakmice za kamere Sky Sportsa objasnio je što se zapravo dogodilo, no snimka koja se pojavila ipak je malo drugačija od njegove priče.

"Nemam nikakvih problema s Jurgenom Kloppom. On je sjajno vodio svoju momčad i on je sjajna osoba. Klupa Liverpoola preburno je slavila golove koji im ništa ne znače. Osvojio si prvenstvo na dominantan način i svaka čast na tome, ali ne moraš zato biti arogantan", kazao je Lampard.

gol expired Uvredljive poruke Mamićima i Šukeru, dogradonačelnik želi da se odrekne titule počasnog građanina divider

Snimka koja je procurila jasno otkriva da je Lampard ipak imao problema s Kloppom i da se prema njemu i njegovu pomoćnom treneru vrlo ružno ponio. Sve je počelo s navodnim prekršajem našeg Kovačića, nakon kojeg je Alexander-Arnold pogodio za 2:0 Redsa.

Prije nego što je zabio, Lampard se okrenuo prema četvrtom sucu i klupi Liverpoola te počeo urlati. Lampard je zapravo vodio svađu s Kloppovim pomoćnikom, no u nju se umiješao i njemački trener, koji je pokušao smiriti situaciju.

gol expired Šokirala Australce prelaskom u pornoindustriju, sad se želi vratiti sportu divider

"Smiri se i idi sjesti", kazao je Klopp u jednom trenutku.

"Idi ti sjesti. Je** se i ti", odgovorio mu je Lampard i nastavio svađu s pomoćnikom, nakon čega se u cijelu situaciju upetljala i klupa Redsa, koja je počela navijati i provocirati Lamparda.

"Odje**te svi. Pokažite malo poštovanja."

Cijelu snimku tog incidenta, nažalost ne i reakciju Liverpoola nakon što je trenutak-dva kasnije pao pogodak, pogledajte u priloženom videu koji je snimila nepoznata osoba koja je sjedila iza Liverpoolove klupe za pričuvne igrače.

gol expired Uvrijedio trofejnog veznjaka Real Madrida, no nije se nadao da će dobiti ovakav odgovor divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider