Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MOGLI SU BRZO POVESTI

VIDEO Stoper Hajduka podsjetio na legendarnog Sivonjića: Ovo je bilo nemoguće promašiti

Hajduk je već na samom početku susreta u Koprivnici bio blizu dolaska u vodstvo.

Filip Uremović (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nogometaši Hajduka u Koprivnici kod Slaven Belupa traže zlata vrijedne bodove u borbi za vrh prvenstvene tablice, a već u samom početku susretu bili su blizu dolaska u željeno vodstvo.

U pitanju je peta minuta, kad su zaradili udarac iz kuta s lijeve strane. Njega je izveo Filip Krovinović, koji je odlično poslao loptu u peterac.

David Beckham i Sir Bobby Charlton Ovog vikenda u Engleskoj neće biti šutnje za Bobbyja Charltona, ali legendi će čast biti iskazana divider

Tamo ju je dočekao Dario Melnjak, koji ju je sjajno prenio prema golu, a na samo jedan metar udaljenosti našao se Filip Uremović. On je šutirao prema golu i vjerovali ili ne, promašio ga je.

"Skinuo" Livajinu" loptu pa promašio

Situaciju koju je uistinu teže bilo ne iskoristiti nego pogoditi, a svakako vrijedi spomenuti da je osim toga loptu skinuo Marku Livaji, koji bi s obzirom na poziciju i reputaciju imao još lakši posao.

Što je to napravio Uremović i zašto nas je dijelom podsjetio na najpoznatiji promašaj u povijesti naše lige, onaj Ilije Sivonjića u dresu Dinama, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider