Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su presretni

VIDEO Srpski kapetan prišao Livakoviću nakon utakmice pa oduševio gestom

Hrvatska jedinica i srpski nogometaš od ovog ljeta dijele svlačionicu Fenerbahčea.

Dušan Tadić i Dominik Livaković (Foto: Twitter/Screenshot)

Dominik Livaković sve je duboko zabrinuo nakon utakmice Fenerbahčea i Hatayspora (4:2) u turskom prvenstvu.

Njegova momčad nastavila je sjajan pobjednički niz i učvrstila se na prvom mjestu tablice, no svima je u podsvijesti bio hrvatski vratar koji se požalio na bol u desnoj nozi.

Nakon jedne akcije ostao je ležati na travnjaku, liječnička ekipa morala je utrčati i pružiti mu pomoć, a Livaković je stisnuo zube i odradio utakmicu do kraja. Stadion je napustio s bandažom oko noge, zbog čega su mnogi pomislili na najgore, ali sljedećeg dana stigla je dobra vijest.

Navijači Dinama - Bad Blue Boysi Češki rekorder otkrio što mogu očekivati na Maksimiru: "Boysi su problematična skupina. Ako vide da se bojite..." divider

Livaković je odradio trening s momčadi i ne bi trebao biti ozbiljnije ozlijeđen. Nekoliko dana nakon utakmice procurila je zanimljiva snimka koja je oduševila navijače Fenera, a tiče se Livakovića i srpskog mu kolege Dušana Tadića.

Dok su igrači pozdravljali navijače na tribinama, srpski je nogometaš došao do Livakovića i provjerio kakva je situacija s ozljedom. Bez ikakve dvojbe, ozljeda hrvatske jedinice bila bi težak udarac za ambicije turske momčadi, ali i Vatrene, koje čeka težak ciklus kvalifikacija za odlazak na Euro 2024.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider