Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije izgledalo dobro

VIDEO Snimka Dominika Livakovića zabrinula navijače: Svi su pomislili na najgore

Hrvatski vratar sve je zabrinuo nakon utakmice Fenerbahčea i Hatayspora.

Dominik Livaković (Foto: Platforma X)

Sjajan niz Dominika Livakovića na vratima Fenerbahčea došao je svom kraju.

Čak 440 minuta izdržao je bez primljenog pogotka u turskom prvenstvu, no u ogledu protiv Hatayspora dvaput je morao vaditi loptu iz mreže. Ipak, to nije pokolebalo njegovu momčad, već na poluvremenu imali su 3:0 na semaforu, tako da pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

Livaković je prvi pogodak primio u 55. minuti nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca. Bio je to precizan udarac, lopta je išla uz samu vratnicu, tako da ništa nije mogao. No navijače turskog velikana zabrinula je scena nakon pogotka.

BBB-i na treningu Dinama Preminuo kick-boks trener i jedan od utjecajnijih Bad Blue Boysa divider

Hrvatski vratar ostao je ležati na travnjaku i uhvatio se za desnu nogu. Liječnici su brzo utrčali na travnjak te mu pružili pomoć, a Livaković je stisnuo zube i odradio utakmicu do kraja.

Nakon utakmice procurila je snimka Livakovića kako s bandažom na desnoj nozi prolazi kroz mix-zonu, zbog čega su svi pomislili na najgore. Da se dogodila teška ozljeda, bio bi to ogroman udarac za izbornika Zlatka Dalića i hrvatsku nogometnu reprezentaciju pred ključni ciklus kvalifikacija za Euro 2024.

No poznati turski novinar Yagiz Sabuncouglu potvrdio je da je hrvatski vratar danas odradio trening s momčadi, tako da bi sve trebalo biti u redu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider