Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ČAK PET U 17 DANA

VIDEO Splitski sudac dosudio Rijeci tri penala u jednoj utakmici, pogledajte ih

Vodeća Rijeka slavila je u Velikoj Gorici drugi put ove godine.

Duje Strukan (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

U SuperSport HNL-u nastavlja se borba troje klubova za naslov prvaka. Rijeka bježi Hajduku za dva boda, a Dinamo zaostaje čak šest uz utakmicu manje.

Hajduk se lako obračunao sa Slaven Belupom u pravoj golijadi, Dinamo je u subotu ostao bez dva boda kod Lokomotive, a Rijeka je na terenu koji je bio na granici s regularnosti slavila još jednom kod Gorice.

Potopljeni teren u Velikoj Gorici svakako bi bio priča broj 1 s ove utakmice da se nije dogodila ''penalijada''. Naime, sudac Duje Strukan iz Splita dosudio je čak četiri kaznena udarca na utakmici, tri za goste i jednog za domaćina.

Zanimljivo, iz ta četiri penala postignuta su tek dva pogotka, oba u mreži domaćina.

Marko Šepat, novinar Nove TV Rijeka u raritetnoj utakmici pokazala da ima izraženiji šampionski gard i od Hajduka i od Dinama divider

Splitski sudac dosudio pet penala Rijeci u 17 dana

Da cijela stvar bude nevjerojatnija, isti je sudac na istom mjestu 17 dana ranije na utakmici istih protivnika dosudio još dva 11-erca, oba za Rijeku.

Tako dolazimo do sljedećeg zbroja. U dvije utakmice Gorice i Rijeke u Velikoj Gorici u manje od tri tjedna Strukan je dosudio čak šest penala, od toga čak pet Rijeci što je uistinu pravi raritet.

Jesu li svi penali na utakmici ispravno dosuđeni ili ne, ne znamo, no splitskom se sucu definitivno ne može predbaciti da je navijački sudio u kontekstu aktualne borbe za naslov prvaka. 

Golove i četiri dosuđena penala s utakmice Gorica – Rijeka pogledajte u priloženom sažetku utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider