Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO ĆE BITI TEŠKO NADMAŠITI

VIDEO Spektakularni Nizozemci u Hamburgu bacili rukavicu hrvatskim navijačima

Svojevrsni mali potres napravili su briljantni nizozemski navijači čije su narančaste boje preuzele ulice Hamburga.

Navijači Nizozemske (Foto: screenshot)

Trećeg dana Europskog prvenstva u Njemačkoj na teren će izaći Nizozemci, koje je kao i uvijek došla podržati ogromna grupa njihovih navijača.

Oni danas protiv također vrlo brojnih Poljaka igraju u Hamburgu, gdje su zasad čini se osvojili ulice, a zbog njihove narančaste boje teško ih je promašiti, ali im se isto tako vrlo lako skupiti na jednom mjestu.

Nizozemci nikad ne razočaraju

Kad su to učinili u jednoj hamburškoj ulici, nastao je pravi show, njihova zajednička pjesma, svojevrsni potres koji je uistinu spektakularan za vidjeti.

Veseli i sjajni Nizozemci na ovaj način svojevrsno bacaju rukavicu u lice hrvatskim navijačima, koji će u ovaj isti grad doći u srijedu, kad Hrvatska igra protiv Albanije.

Možemo mi i bolje, zar ne?

Ne želimo ništa prognozirati, ali ćemo reći da bi još ljepše i spektakularnije bilo vidjeti naše navijače u jednoj ovakvog zajedničkoj pjesmi i plesu.

Tek je treći dan prvenstva, a Nizozemci su već izrazili itekako jaku kandidaturu za najbolje navijače ovog Eura. Da, naši itekako imaju što ponuditi po tom pitanju pa ovo nećemo shvatiti kao poraz, prerano je.

Dečki i cure, uživajte u ovome, ali i shvatite kao izazov!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider